Efterår

40 kr.

Trøjen er strikket i to forskellige nuancer Kauni effekt garn.
Til de viste modeller er brugt grønne/gule nuancer til baggrundsfarve og blå/violette/grønne og regnbuefarvet til bladmønsteret.
Når man starter strikningen er det hensigtsmæssigt at vinde garnet op, så man kan se farveforløbet. Vælg en farve til kanterne og vurder ellers hvilke farver der vil mødes under strikningen og vælg det, der tiltaler mest. Hvis farverne kommer for tæt på hinanden under strikningen kan man bare vinde garn af indtil farveforskellen igen er passende og bruge det på et senere tidspunkt.
Der vil aldrig blive to trøjer, som er nøjagtig ens, men til gengæld er der mulighed for at få en helt unik trøje efter egen smag.
Opskriften er i 3 størrelser. Størrelserne vil kunne tilpasses yderligere ved at ændre på bladrapportens størrelse eller ved at ændre på udtagningen i siderne.
Strikkefasthed:
24 masker og 28 pinde = 10×10 cm på pinde nr. 3,5.
Garnforbrug:
400 g (men det anbefales at beregne yderligere, fordi det er hensigtsmæssigt at have garn i overskud for at have valgmuligheder mellem farverne).

Der er brugt samme mængde af de to farver.

Opskriften indeholder illustreret beskrivelse af teknikker samt diagrammer til 3 forskellige størrelser (brystvidde 104-110-118 cm).

Når betaling er fuldført, vil du kunne downloade din vare via et link, enten:

1. På ordrebekræftelse-siden, som du vender tilbage til, eller
2. I ordrebekræftelsen, som bliver sendt til din e-mail adresse

God fornøjelse

Kategori: Tags: , ,